Lunchmatsedel vecka: 3                       

Måndag 15/1
Stekt tilapia med sauce gribich
Prinskorv med stuvad spenat
Chicken a la king
Veg: Sojakorv med stuvad spenat

Tisdag 16/1
Fiskgratäng med mandel och färska champinjoner
Stekt fläsk med paltbröd och messmörsås
Köttbullar med stuvade makaroner
Veg: Falafel med stuvade makaroner

Onsdag 17/1
Dijon & Cremefraicheöverbakad Laxfile
Isterband m Persiljestuvad Potatis
Tagliatelle Ala Carbonara
Veg: Tagliatelle Ala  Napolitana

Torsdag 18/1
Mornaygratinerad Sejfile På Spenatbädd
Ärtsoppa, tunna pannkakor med grädde och sylt
Färsbiff m Fetaost & Vitlök, Tzatziki
Veg: Svampsoppa, pannkakor

Fredag 19/1
Bolagets Bouillabaise m Aioli
Fläskschnitzel På Wienervis
Lasagne
Veg. Lasagne 
 



 Varje måndag till fredag 10.30-13.30 
Serveras dagens soppa och sallad i Lobbyn för endast 65kr per person.

Meny 16/1
Soppa: Potatis och purjolök
Sallad: Kyckling

Restaurang Bolaget 026-27 97 00
DAGENS BUFFÉLUNCH
Måndag- fredag 10.30-13.30
Vi har alltid 3 varmrätter att välja på inklusive dryck, smör, bröd, stor salladsbuffé, kaffe samt dessert. Pris 95:-
Matlåda+sallad för avhämtning 67-
Barnport upp till 12 år 62:-
Lunch med rabattkort 87-, ladda med minst 500kr
Specialkost
Vegetarisk alternativ finns varje dag och det beställer du i kassan, den finns ej framställd på buffébordet. Vi serverar även laktos och glutenfria alternativ.
Se aktuell matsedel.
L: Laktosfri G: Glutenfri