
Lunchmeny v. 5
Måndag 30/1
Bacon och ostfylld kyckling med kryddsmör och haricots vertssallad
Pocherad torsk men vitvinssås, ägg och dill
Tisdag 31/1
Stekt svenskt fläsk med bolagets raggmunk, lingon, och kål och äppelsallad, alt löksås
Kolja med musselsås, citron och fänkål och dillsallad
Onsdag 1/2
Schnitzel med café de parissmör, gröna ärtor och citron
Lax wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon och syrad blomkål
Torsdag 2/2
Nattbakat nötinnanlår (skomarkarlåda) med purjolök, bacon och rödvinsås
Panerad kolja med västkuströra, picklad rödlök
Pannkaka och soppa
Fredag 3/2
Fläskfilé Oscar, choronsås, sparris, räkor och potatisgratäng
Italiensk fisk gryta med räkor, vittvin, vitlök, chili. Serveras med basilika aioli
Veckans vegetariska:
Måndag-onsdag
Morot och kikärtsbiffar med
chiliaioli och rostade frön
Torsdag-fredag
Bakad haloumi med örtfärskost, rostad broccoli och hasselnötter
DAGENS LUNCH
Måndag- fredag 11.00-13.30
Dagens lunch består av 2 varmrätt alt. 1 vegetarisk rätt, dryck, smör, bröd, stor sallad, kaffe samt dessert.
Dagens lunch 119 kr
Dagens salladsbord 93 kr
Matlåda dagens lunch 93 kr
Matlåda dagens salladsbord 80 kr
Specialkost:
Vegetarisk alternativ finns varje dag .
Restaurang Bolaget är kontantfritt, men tar både kort och swish.
Varmt välkommen till oss!