Lunchmeny vecka: 20

Måndag 16/5

Tagliatelle med lax och vitlökssås
Rimmad oxbringa, pepparrotssås och koktpotatis

Tisdag 17/5
Räk och svampfylld spätta, dillmajonnäs och kokt potatis
Stekt fläsk, raggmunk och lingonsylt alt löksås och kokt potatis

Onsdag 18/5
Fiskpiccata, tomatsås och ris
Biff Lindström, persiljesmör och råstekt potatis

Torsdag 19/5
Stekt gösfilé, stuvad savoykål och kokt potatis
Ärtsoppa, pannkaka, sylt och grädde
Oxgryta med lök och rödvin serveras med kokt potatis

Fredag 20/5
Pocherad torsk, saffranssås och krossad potatis
Nattbakad fläskkarré ”tacostyle” med tillbehör

Veckans vegetariska:
Svampstroganoff, saltgurka och ris



Restaurang Bolaget 026-27 97 00
DAGENS LUNCH
Måndag- fredag 11.00-13.30

Dagens lunch består av 2 varmrätt alt. 1 vegetarisk rätt, dryck, smör, bröd, stor sallad, kaffe samt dessert.

Dagens lunch 110 kr

Dagens salladsbord 85 kr
Matlåda dagens lunch 85 kr
Matlåda dagens salladsbord 70 kr


Specialkost:
Vegetarisk alternativ finns varje dag .


Restaurang Bolaget är kontantfritt, men tar både kort och swish.

Varmt välkommen till oss!