Lunchmeny v. 5
Måndag 30/1

Bacon och ostfylld kyckling med kryddsmör och haricots vertssallad
Pocherad torsk men vitvinssås, ägg och dill

Tisdag 31/1
Stekt svenskt fläsk med bolagets raggmunk, lingon, och kål och äppelsallad, alt löksås
Kolja med musselsås, citron och fänkål och dillsallad

Onsdag 1/2
Schnitzel med café de parissmör, gröna ärtor och citron
Lax wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon och syrad blomkål

Torsdag 2/2
Nattbakat nötinnanlår (skomarkarlåda) med purjolök, bacon och rödvinsås
Panerad kolja med västkuströra, picklad rödlök
Pannkaka och soppa

Fredag 3/2
Fläskfilé Oscar, choronsås, sparris, räkor och potatisgratäng
Italiensk fisk gryta med räkor, vittvin, vitlök, chili. Serveras med basilika aioli

Veckans vegetariska:
Måndag-onsdag
Morot och kikärtsbiffar med
chiliaioli och rostade frön

Torsdag-fredag
Bakad haloumi med örtfärskost, rostad broccoli och hasselnötter



Restaurang Bolaget 026-27 97 00
DAGENS LUNCH
Måndag- fredag 11.00-13.30

Dagens lunch består av 2 varmrätt alt. 1 vegetarisk rätt, dryck, smör, bröd, stor sallad, kaffe samt dessert.

Dagens lunch 119 kr

Dagens salladsbord 93 kr
Matlåda dagens lunch 93 kr
Matlåda dagens salladsbord 80 kr


Specialkost:
Vegetarisk alternativ finns varje dag .


Restaurang Bolaget är kontantfritt, men tar både kort och swish.

Varmt välkommen till oss!