Jobba hos oss

Kommunikatör
Vill du ha ett varierande, innehållsrikt och utvecklande arbete där du träffar intresserade och förväntansfulla besökare och kollegor varje dag? Sök då jobbet som kommunikatör hos oss på Folkets hus i Sandviken, den självklara mötesplatsen, mitt i centrum.


Om företaget
Arbetsplatsen Folkets Hus ligger vid Jansasparken mitt i Sandvikens centrum och är en del av Kulturcentrum. Sandvikens Folkets Hus är en medlemsägd förening med Sandvikens kommun och IF Metall som största andelsägare.
 
Folkets hus i Sandviken bildades 1903 och äger fastigheten som uppgår till 16 400 m2. Förutom flertalet externa hyresgäster har vi också flera konferenslokaler, en teatersalong för 450 personer, en lobbybar och en nyrenoverad restaurang (Restaurang Bolaget) med plats för 800 personer. Flera kvällar i veckan har vi företagsevent, konserter, teaterföreställningar, föreningsmöten eller någon typ av underhållning i restaurangen.
 
Vi vill ha medarbetare som trivs, mår bra och känner att arbetet går att kombinera med familjeliv och en innehållsrik fritid. Därför erbjuder vi bl a flexibla arbetstider, 2000 kr i friskvårdsbidrag, arbetskläder, frukost och förmånliga luncher.

Arbetsuppgifter
I rollen som kommunikatör på Folkets hus i Sandviken har du som främsta uppgift att marknadsföra och kommunicera våra säljande verksamheter, konferens, evenemang, fastighet och restaurang. Idag marknadsför vi oss bl a. via annonser, sociala medier, hemsida, företagssamarbeten, affischer, och säljbrev. Du har säkert fler idéer?
 
Som del i tjänsten ska du också operativt arbeta med våra konferenser ca 16 timmar i veckan. Förbereda lokalerna, möta konferensgästerna och finnas tillgänglig för dem under deras besök hos oss.
 
Ditt arbete styrs till stora delar av dig själv, ditt driv och dina egna initiativ men bygger samtidigt mycket på dialog och samarbete med dina kollegor. Du leds av- och rapporterar till Event och konferenschefen.
 
Kvälls- och helgjobb förekommer.
 
Vi sätter stort värde i att du

  • Tycker om att möta människor
  • Tycker att det är roligt med varierande uppgifter 
  • Engageras av att samarbeta med människor på alla nivåer i organisationen
  • Har en god kommunikationsförmåga och är snabb till handling 


Formell kompetens
Vi söker dig som är utbildad inom kommunikation/marknadsföring och har minst fem års arbetslivserfarenhet. 
 
Erfarenhet av konferens- och/eller mötesindustrin är meriterande.
 
Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav.
 
Du är duktig på att skriva, talar svenska obehindrat och har mycket goda kunskaper i att arbeta med sociala medier.
Du har goda kunskaper i Photoshop, Indesign, Illustrator eller annat lämpligt layoutprogram för att skapa affischer/flyers och digitalt marknadsföringsmaterial.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har förmåga att vara drivande och proaktiv. Du är självständig och strukturerad samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga.
 
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid, Sandvikens Folkets Hus.
Tillsvidaretjänst
Vi tillämpar provanställning.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan 
komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
 
Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Event & Konferenschef Andreas Tuveson 070 206 32 59
eller VD Johan Nilsson 070 366 86 12.
 
Ansök snarast, då intervjuer kan ske löpande, till [email protected] dock senast 7 januari. Märk ansökan med ”Kommunikatör Folkets hus”. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.